Albanija – Španija prenos v živo: Slovenci upajo na pomoč furie roje

Euro2024 24. Jun 202414:00 0 komentarjev
albanska nogometna reprezentanca
Foto: Profimedia

Tekma Albanija - Španija je dvoboj dveh reprezentance skupine B, ki sta pred zadnjim krogom skupinskega dela v povsem drugačnem položaju. Prva za upanje po napredovanju nujno potrebuje zmago, drugi si je že zagotovila prvo mesto in osmino finala. Prenos Albanija - Španija si v živo oglejte na programu Sportklub 2, dvoboj pa v živo pospremite tudi na naši spletni strani.

Albanija – Španija je ena od dveh tekem skupine B, ki se danes zaključuje še z obračunom Hrvaška – Italija. Matematika je povsem jasna: medtem ko so si Španci z dvema zmagama (3:0 proti Hrvaški in 1:0 proti Italij) že zagotovili prvo mesto in vstopnico za izločilne boje, so ostale tri reprezentance še v boju za preostalo (ali preostali dve).

Najbolje trenutno kaže Italijanom, ki imajo tri točke, Hrvaška in Albanija pa sta pri eni. Hrvaška tako za upanje na osmino finala nujno potrebuje zmago proti Italiji, Albanija pa proti Španiji. Albanci so sicer za uvod prvenstva izgubili z azzurri (1:2), nato pa remizirali s Hrvati (2:2).

Albanija – Španija prenos v živo:

KDAJ: Ponedeljek, 24. junij 2024, ob 21.00
KAJ: Tekma 3. kroga skupine B
KJE: Düsseldorf
PRENOS V ŽIVO: Sportklub 2

Medtem ko si obračun med Italijo in Hrvaško lahko ogledate na našem prvem kanalu, bomo tekmo Albanija-Španija v živo prenašali na Sportklubu 2.

Če bi Hrvati in Albanci ostali praznih rok in pri zgolj eni točki, bi bila to odlična novica tudi za Slovenijo, saj bi vrata za napredovanje v osmino finala ostala odprta tudi ob morebitnem torkovem porazu proti Angležem.

Celoten spored evropskega prvenstva si lahko ogledate tukaj.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!