Euro 2024: prenosi vseh tekem in priljubljeni ‘fantasy’

Euro2024 12. Jun 202410:39 2 komentarja
Benjamin Šeško. Foto: Aleš Fevžer

Prenosi tekem evropskega nogometnega prvenstva, bogate vsebine in Euro 2024 fantasy: nogometni spektakel v Nemčiji, ki se bo začel 14. junija in končal mesec zatem, boste lahko spremljali v tudi družbi Sportkluba, kjer si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali vse tekme.

Odštevanja bo kmalu konec. Pred vrati je prvi veliki športni vrhunec leta 2024.

Euro 2024 bo za slovenske ljubitelje nogometa tokrat še posebej zanimiv, saj se je na evropsko prvenstvo po kar 24 letih uvrstila tudi Slovenija. Kapetan Jan Oblak, zvezdnik Benjamin Šeško in druščina se bodo za napredovanje udarili z Anglijo, Dansko in Srbijo, za slovenske nogometaše pa boste lahko navijali na kanalih Sportkluba.

V družbi izkušenih komentatorjev bomo prenašali vse tekme evropskega prvenstva, vključno s slovenskimi, da bo navijanje še bolj zanimivo, pa si lahko lahko na naši spletni strani ustvarite tudi Fantasy račun in sestavite ekipo, ki ji na Euru ne bo para. Zgradite nepremagljivo ekipo in izzovite svoje prijatelje, sodelavce in znance ter osvojite lepe nagrade.

Akcija se bo v Nemčiji začela 14. junija, in sicer z otvoritveno tekmo med gostiteljico turnirja in Škotsko, prva slovenska tekma pa bo na sporedu dva dni pozneje. Četa Matjaža Keka se bo v nedeljo ob 18. uri pomerila z Dansko.

V času evropskega prvenstva bo še posebej nogometno obarvana tudi naša spletna stran. Pripravljamo pester nabor vsebin, na voljo vam bodo tudi vsi goli, na prizorišču pa je tudi že naša ekipa. Jaka Kozmelj in Marko Hrastar bosta na vsakem koraku sledila slovenski izbrani vrsti, pomešala pa se bosta tudi med navijače. Za fotografije in videoposnetke pa bo skrbel Uroš Skaza.

Spored slovenskih tekem na Euru 2024:

Nedelja, 16. junij: 18.00 Slovenija – Danska

Četrtek, 20. junij: 15.00 Slovenija – Srbija

Torek, 25. junij: 21.00 Anglija – Slovenija

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje