Modrić sporočil Neymarju: Čakamo te v Realu

La liga 4. Jun 20185:39 > 5:56
Buda Mendes, Getty Images Sport

Brazilija je v sklopu priprav na svetovno prvenstvo v Rusiji na prijateljskem obračunu na Anfieldu z 2:0 odpravila Hrvaško. Strelec prevega zadetka za selecao je bil napadalec PSG-ja Neymar, ki je po koncu tekme od prvega zvezdnika Vatrenih Luke Modrića dobil sporočilo iz Reala.

“Čakamo te v Realu,” je Luka Modrić dejal brazilskemu napadalcu, ki je pred letom dni za rekordnih 222 milijonov evrov prestopil iz Barcelone v PSG.

Že po nekaj mesecih so se pojavile prve govorice o nezadovoljstvu Neymarja in tudi njegovi želji, da ekspresno zapusti Park princev. Kot njegova naslednja destinacija, se je največkrat omenjal madridski Real, prvi korak pa naj bi že naredil njegov oče, ki se je menda že sestal z vodilnimi možmi kraljevega kluba.

Med sezono si je Neymar poškodoval stopalo in nato izpustil zaključek klubske sezone pri PSG-ju. Brazilec se je na igrišče vrnil šele v nedeljo, ko je zablestel proti Hrvaški.

Neymar je zadel v 69. minuti po podaji Coutinha, po srečanju pa si z vezistom Reala izmenjal dres, ko mu je Modrić tudi predal “sporočilo” iz Madrida.