Legendarni Nemec je ob tem vprašanju zajokal in zapustil studio (VIDEO)

Nogomet 16. Jan 202413:23 0 komentarjev
Stefan Effenberg. FOTO: Profimedia.

Stefan Effenberg, nekdanji dolgoletni nemški reprezentant in član Bayerna Münchna, je ob gostovanju na nemški televiziji dal vedeti, kako zelo ga je prizadela nedavna smrt Franza Beckenbauerja.

Stefan Effenberg, nekdanji vezist Borussie Mönchengladbacha, Fiorentine, Wolfsburga in Bayerna Münchna, s katerim je osvojil 12 lovorik in bil leta 2001 z njim tudi evropski prvak, je gostoval v nemški televizijski oddaji Doppelpass na televiziji Sport1.

Ko ga je voditelj priljubljene oddaje Florian König povprašal o Franzu Beckenbauerju, ki je umrl prejšnji teden, so danes 55-letnega nekdanjega nemškega reprezentanta premagala čustva.

Najprej je bil nekaj trenutkov tiho, potem je dejal, da je bil Beckenbauer velik človek, nakar je s solznimi očmi vstal ter zapustil studio in s tem dal vedeti, koliko mu je preminuli legendarni nemški funkcionar in nogometaš pomenil.

“Za mene in vse, ki jim kaj pomeni nemški nogomet, je bil Franz Beckenbauer nekaj posebnega. Čustva so bila premočna, enostavno nisem našel besed,” je pozneje svoj odziv pojasnil Effenberg, ki je za Bayern v dveh obdobjih odigral 234 tekem, zabil 48 golov in prispeval 51 asistenc. V Münchnu je bil pozneje krajši čas zaposlen tudi kot funkcionar.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!