Mbappe je nazaj: velik preobrat glede prihodnosti Francoza

Ligue 1 13. Avg 202311:35 1 komentar
Kylian Mbappe. Foto: Profimedia

Ne beležimo več, koliko preobratov se je to poletje že zgodilo, ko je govora o prihodnosti enega najboljših nogometašev sveta Kyliana Mbappeja. Najnovejši kaže na to, da bo francoski reprezentant vendarle ostal del Paris Saint Germaina. Francoski prvaki ga namreč vračajo na treninge prve ekipe.

Zdelo se je, da so vsi mostovi med Paris Saint Germainom in Kylianom Mbappejem porušeni. Francoski super zvezdnik ne želi podpisati nove pogodbe s klubom, aktualna se mu izteče s koncem sezone, Parižani pa so zaradi tveganja, da izvrstnega napadalca izgubijo brezplačno, Mbappeja postavili na nogometno tržnico in čakali na ponudbe zanj.

Vsaj eno zelo konkretno so tudi dočakali. Mbappeja je namreč v svoje vrste z najdražjo odškodnino in najdražjo pogodbo v zgodovini športa nasploh vabil savdijski Al Hilal, a je Francoz možnost selitve v arabski svet zavrnil. Drugače bo očitno s še enim velikim zvezdnikom PSG-ja Neymarjem, ki se v teh dneh ravno z Al Hilalom dogovarja o možnosti odhoda v nogometni raj arabskih milijonov. Barcelona bo očitno znova potegnila kratko.

neymar
Neymar bo očitno katarske milijone zamenjal za savdijske. Foto: Profimedia

Mbappe se vrača na treninge PSG-ja

Kar pa se tiče Mbappeja, bo slednji v novi sezoni očitno vendarle igral v dresu Paris Saint Germaina. Potem ko je pred dnevi napovedal, da to poletje ne razmišlja o odhodu iz Pariza, so se kot kaže odnosi med vodstvom kluba in igralčevim taborom vendarle vsaj malce otoplili. PSG je francoskemu reprezentantu dal dovoljenje, da se vrne na treninge prvega moštva.

“Po konstruktivnih in pozitivnih pogovorom med Paris Saint Germainom in Kylianom Mbappejem pred tekmo z Lorientom, se igralec danes zjutraj vrača na treninge prve ekipe,” so zapisali na spletni strani francoskega velikana.

Razlog za otoplitev odnosov gre verjetno iskati tudi v tem, da so Parižani na uvodu v sezono zgolj remizirali z Lorientom. Mreža nasprotnika se ni zatresla in tekma se je končala z 0:0. PSG očitno še kako potrebuje Mbappeja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje