Ogorčeni navijač je Messija brcnil v glavo (VIDEO)

Nogomet 5. Feb 202414:09 0 komentarjev
Navijači v Hongkongu so Lionela Messija videli le v trenirki. FOTO: Profimedia.

Pisali smo že o velikem razočaranju za navijače v Hongkongu, ki ob gostovanju Inter Miamija na delu niso videli Lionela Messija. Ogorčenje je veliko, kar potrjuje tudi videposnetek, ki je nastal kot posledica neigranja argentinskega superzvezdnika.

Več kot 40 tisoč ljudi v Hongkongu, ki so lahko Lionela Messija ob zmagi Inter Miamija nad “all-star” selekcijo tamkajšnje nogometne lige s 4:1 videli le na rezervni klopi, je že med tekmo glasno žvižgalo, precej pa jih je iz protesta tudi predčasno zapustilo stadion.

Po tekmi se je oglasila celo hongkonška vlada in zahtevala pojasnila, zakaj na delu niso videli najboljšega nogometaša v zgodovini, trener Interja Tata Martino pa je dejal, da so takšno odločitev tik pred tekmo sprejeli sprejeli po posvetu z zdravniško službo. Messi ima namreč zdravstvene težave.

To pojasnilo navijače seveda ni pomirilo, zato mnogi med njimi zahtevajo povračilo denarja, ki so ga odšteli za vstopnico, nekateri med njimi pa so ogorčeni. Tako kot tudi neznani nogometni navdušenec s spodnjega videoposnetka, ki je nezadovoljstvo izrazil na tak način, da je na panoju, ki je oglaševal včerajšnji nogometni spektakel, z brco odbil glavo osemkratnemu dobitniku zlate žoge …

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!