Pep Guardiola v Madridu z bogastvom okoli zapestja

Nogomet 10. Apr 202419:25 1 komentar
Foto: Profimedia

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola je med prvo tekmo četrtfinala lige prvakov med Angleži in Real Madridom na roki nosil prav posebno uro. Kot so izbrskali španski novinarji, je vredna približno 1,3 milijona evrov!

Kot je poročala španska Marca, njen zapis pa so povzemali številni tuji mediji, je Pep Guardiola na torkovi četrtfinalni tekmi med Real Madridom in Manchester Cityjem – nora tekma se je končala s 3:3 – na zapestju nosil prav posebno ročno uro.

Gre za znamko Richard Mille, model 27-01, ki je bil oblikovan v čast španskega teniškega igralca Rafaela Nadala. Izdelanih je bilo zgolj 50 primerkov, tako da je trener meščanov eden od redkih srečnežev, ki se lahko pohvalijo z njo.

Še bolj impresivne pa so številke te ure. Tehta zgolj 18,83 grama, s čimer gre za najlažjo mehansko uro na svetu. Leta 2001, ko jo je Richard Mille prvič dal v prodajo, je bila vredna približno 800 tisoč evrov. 23 let pozneje je ta številka še poskočila: po podatkih Špancev je trenutno vredna kar 1,3 milijona evrov.

Ni kaj, Katalonec je imel na stadionu Santiago Bernabeu okoli zapestja pravo bogastvo.

Foto: Richard Mille

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje