Wenger po Sanchezu želi še Khediro in Remyja

Premier Liga 11. Jul 201412:41 > 14:52

Ljubljana – Arsene Wenger se očitno ne bo zadovoljil zgolj z nakupom Alexisa Sancheza. Izkušeni francoski strateg menda želi še Samija Khediro in Loica Remyja.

Arsenal je z zmago v pokalu FA minulo sezono uspel prekiniti dolgoletno sušo brez lovorik, več kot očitno pa bodo topničarji tudi v prihajajoči sezoni še kako nevarni. V London se iz Barcelone seli Alexis Sanchez. Po neuradnih informacijah je prestop vreden kar 40 milijonov evrov, Čilenec pa v Arsenal prihaja kot drugi najboljši strelec Barcelone v minuli sezoni španskega prvenstva.

  • NE SPREGLEJTE: Tako špansko kot angleško prvenstvo tudi naslednjo sezono spremljajte na programih Sport Kluba!

Wenger ob Sanchezu ekipo želi okrepiti še z nekaj igralci najvišjega kakovostnega razreda. V prvi vrsti želi Samija Khediro in Loica Remyja. Nemški reprezentant naj bi zavrnil ponudbo Reala za podaljšanje pogodbe, kar naj bi bil dovolj jasen znak, da bo kariero nadaljeval v angleški prestolnici. Na drugi strani se Remy že nekaj časa omenja kot morebitna okrepitev Arsenala. Francoz je v minuli sezoni kot posojen igralec QPR igral za Newcastle, v naslednji sezoni pa bi utegnil obleči dres Arsenala.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images