Navijam za Everton in MU, a L'pool je zaslužil naslov

Premier Liga 22. Mar 202018:15 > 18:15
Marc Atkins/Getty Images

Sloviti angleški nogometaš Wayne Rooney je prepričan, da se bo sezona v Premier ligi končala in da bo Liverpool osvojil naslov.

Liverpool je trenutno prvi na lestvici s 25 točkami prednosti pred drugouvrščenim Manchester Cityjem. Da bi si zagotovili dolgo pričakovani naslov, redsi v zadnjih devetih krogih potrebujejo samo še šest točk.

Čeprav so zaradi prekinitve zaradi epidemije koronavirusa nekateri mediji napovedali, da bi sezona lahko bila razveljavljena, se zdi, da se bo Premier liga nadaljevala. “Liverpool bo osvojil naslov,” je v zmago zasedbe Jurgena Kloppa prepričan tudi Wayne Rooney.

Lahko si zamislite, koliko navijačev Evertona me je klicala in dejala, da mora biti sezona razveljavljena. Seveda, ker navijam za Everton in sem igral za Manchester United tako dolgo, obstaja del mene, ki misli, da bi to bilo dobro. Toda ne. Liverpool je bil fantastičen, zaslužil je, da osvoji naslov. Edina pravilna odločitev je, da se sezona zaključi pa tudi, če bi zaradi tega izgubili del naslednje.”

Klubi Premier lige so se na nedavnem sestanku strinjali, da pozabijo na pravilo, po katerem mora biti sezona končana najkasneje do 1. junija.