Rashford: Počutim se bolje, začel sem trenirati

Premier Liga 28. Mar 202012:50 > 12:54
Alex Livesey/Getty Images

Napadalec Manchester Uniteda Marcus Rashord trenutno okreva po poškodbi hrbta. Na stranskem tiru je od 15. januarja. Anglež ne skriva, da je z napredkom zelo zadovoljen.

Rashford se je poškodoval na tekmi FA pokala proti Wolverhaptonu. Takrat je na zelenici prebil zgolj 16 minut. Napovedi niso bile optimistične. Zdravniki so napovedali, da je premierligaška sezona zanj že končana in da je tudi evropsko prvenstvo pod velikim vprašajem. Sedaj so vsa tekmovanja odpovedana, tako, da se lahko Rashford mirno osredotoči na rehabilitacijo.

Veliko bolje se počutim. V zadnjih treh tednih sem zelo napredoval. Počutim se desetkrat bolje. Sem pozitiven in znova srečen,” je dejal Rashford.

Zaradi pandemije je primoran trenirati doma:

Vsak se mora sprijazniti s trenutnimi okoliščinami in trenirati po najboljših močeh. Jaz sem doma in se posvečam povratku, berem knjige, gledam filme in delam druge stvari, ki mi omogočajo, da mi čas hitro mine. Pogrešam soigralce in ekipne treninge, a treba bo potrpeti. Na srečo imem v telovadnici sobno kolo, zato je proces treninga mnogo lažji,” je stanje opisal najboljši strelec rdečih vragov v letošnji sezoni.

Marcus je v letošnji sezoni oddigral 31 tekem in dosegel 19 golov.