Primer Luka Menalo zaključen (VIDEO)

Nogomet 12. Apr 202416:28 1 komentar
Luka Menalo
Luka Menalo. Foto: Aleš Fevžer

Nemalo prahu je dvignil zaključek sobotne prvenstvene tekme med Muro in Celjem, ko je član grofov Luka Menalo na tla odrinil člana nasrptne ekipe Learda Sadria. Disciplinsi sodnik Boštjan Jeglič je danes nogometašu iz Bosne in Hercegovine za nešportno dejanje izrekel kazen.

Menalo je zaradi grobega prekrška, po katerem je bil izključen, dobil dve tekmi prepovedi igranja, a je eno tekmo že odslužil, ko ni nastopil na sredinem dvoboju svoje ekipe proti Bravu.

Kot je v obrazložitvi zapisal disciplinski sodnik Boštjan Jeglič, je pri izreku kazni nogometašu upošteval tudi vse stranske okoliščine. Zgodba je namreč zelo tragična, saj je Menalo s partnerko v teh dneh doživel veliko tragedijo, Sadriu pa naj bi, sicer ne vedoč za žalostni dogodek, v tem kontekstu nekaj zabrusil nekdanjemu članu Dinama.

Zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev v 30. prvenstvenem krogu bo sicer moral v blagajno Nogometne zveze Slovenije 950 evrov plačati Maribor, le nekoliko manj ,760 evrov, pa bo morala odšteti Olimpija.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje