Safet Hadžić: Po šoku bomo potrebovali nekaj časa (VIDEO)

Nogomet 23. Okt 202312:01 0 komentarjev

Safet Hadžić je svoj trenerski debi na klopi Kopra začel z remijem proti Muri (2:2). Glede na to, da so kanarčki že zaostajali z 0:2, je bil nekdanji trener Olimpije z osvojeno točko zadovoljen.

“Glede na to, kako je vse skupaj potekalo, smo lahko zadovoljni. Gole smo si sami dali, sem pa mnenja, da je bila tekma kvalitetna, da so gledalci uživali. Tekma je bila polna čustev in temperamenta. Zadovoljen sem tako s tekmo kot svojimi igralci, ki so na koncu osvojili to zasluženo točko,” je po trenerskem debiju na klopi Kopra povedal Safet Hadžić, ki je po selitvi k Olimpiji nadomestil Zorana Zeljkovića.

Hadžić je mnenja, da je bil Koper na začetku tekme boljši, nato pa jih je presekal zadetek Mure. “Imel sem le dva ni časa. Prejšnji trener je bil tukaj tri leta, zagotovo je to šok, potrebovali bomo še nekaj časa, da se bo ekipa odzvala na moje zahteve, a če pogledamo celoto, smo lahko zadovoljni s točko na tem težkem gostovanju,” je po točki na Fazaneriji še dodal 55-letni strokovnjak.

Koper, ki ima zdaj štiri točke manj kot vodilno Celje, bo naslednjo soboto na Bonifiki gostilo izjemni Bravo. “Tudi mene je zmaga Brava presenetila, a to le govori o tem, da je Bravo zelo kvaliteten. Vsaka ekipa ima kvaliteto, če nisi pravi, tekme ne moreš zmagati,” je še dodal.

Vrhunci s tekme med Muro in Koprom:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!