Slovensko sporočilo Srbom nasmejalo regijo (FOTO)

Euro2024 20. Jun 202411:39 2 komentarja
Slovenski navijači
Foto: SK

Navijaška veselica v Münchnu je v polnem zamahu. Srbi in Slovenci v odličnem vzdušju kar tekmujejo, kdo bo bolj inovativen.

Vzdušje pred ‘tekmo generacije’ med Slovenijo in Srbijo na Euru 2024 je vse boljše in boljše. Srbski in slovenski navijači so zasedli ulice Münchna, bavarsko mesto danes vnovič spoznava, kakšno vzdušje znajo pripraviti navijači ‘z Balkana’.

Eni in drugi kar tekmujejo v tem, kdo bo bolj inovativen. Nam pa je še posebej v oči padel slovenski navijač, ki je našim nogometnim nasprotnikom poslal zelo jasno sporočilo. Ne o tem, kdo je boljši, je to Benjamin Šeško ali Aleksandar Mitrović, Matjaž Kek ali Dragan Stojković. Njegova ‘bitka’ se je osredotočila na kulinarični dvoboj. Pa dober tek!

Slovenski navijač
Foto: SK

Viler: Tudi navijači moramo narediti svoje!

Pred tekmo s Srbijo smo na ulicah ujeli legendarnega nogometaša Maribora in Kopra ter nogometnega prijatelja Sportkluba Mitjo Vilerja. Kaj napoveduje?

“Če bodo naši igrali na 50 %, tako kot proti Dancem, bomo zagotovo zmagali. Pričakujem odprto tekmo, Srbi morajo na zmago. V igri bo veliko napak. Če bo ekipa igrala dobro, bodo tribune še bolje odreagirale. Kar se tiče nas, navijačev, bi moralo sicer biti obratno, najprej bi morali dobro reagirati igralci potem navijači,” poudarja vselej zgodorni ‘Rulo’.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje