Poklapani Modrić obsedel, sledila je ganljiva gesta tekmecev (FOTO)

Euro2024 19. Jun 202420:43 5 komentarjev

Med tistimi, ki so bili po remiju Hrvaške proti Albaniji (2:2) v okviru Eura 2024 najbolj razočarani, je bil hrvaški kapetan Luka Modrić. Veteran kockastih je po zadnjem sodnikovem žvižgu obsedel na zelenici hamburškega stadiona.

Hrvaška reprezentanca je bila po zgodnjem zaostanku, nato pa zasuku v obliki dveh golov v treh minutah v odličnem položaju, da na prvi tekmi drugega kroga skupine B na Euru 2024 vpiše prvo zmago. Toda  Klaus Gjasula je imel v zaključku drugačne načrte, v 95. minuti je Albancem zagotovil remi in delitev točk (2:2). Hrvati imajo kljub temu krog pred koncem še vse v svojih rokah, zmaga nad Italijo v ponedeljek jih v 99 odstotkih kombinacij pelje v izločilne boje.

Kljub temu je bilo med ognjenimi po obračunu čutiti veliko razočaranja, izguba dveh točk v sodnikovem dodatku pa je najbolj prizadela Luko Modrića. Kapetan Hrvaške je obsedel na zelenici stadiona v Hamburgu, glavo pa je naslonil na roke.

Takrat sta za čudovito potezo poskrbela Albanca Arber Hoxha in Kristjan Asllani. Prvi mu je, kot dokazujejo fotografije iz Nemčije, pomagal vstati, oba pa sta ga očitno tolažila. In obenem prosila tudi za zamenjavo dresa. Če je 38-letni veteran iz Zadra ugodil želji katerega izmed njiju, pa še ni jasno.

Posnetki, ki dokazujejo lepoto športa: 

Luka Modrić Luka Modrić
Foto: Profimedia
Luka Modrić Luka Modrić
Foto: Profimedia
Luka Modrić Luka Modrić
Foto: Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje