Tragična novica za družino Alexa Fergusona

Nogomet 6. Okt 202317:39 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Z Otoka poročajo, da je v 82. letu umrla žena slovitega nogometnega trenerja Alexa Fergusona, Cathy Ferguson. Par je bil poročen kar 57 let.

“Z globoko žalostjo potrjujemo, da je včeraj umrla lady Cathy Ferguson. Za njo so ostali mož, trije sinovi, dve sestri, 12 vnukov in en pravnuk. Družina prosi za spoštovanje zasebnosti,” je ob žalostni novici sporočila družina Ferguson.

Sožalje je sicer izrekel tudi angleški nogometni velikan Manchester United, s katerim je Alex Ferguson med letoma 1986 in 2013 osvojil vse, kar se je osvojiti dalo. “Manchester United izreka iskreno sožaljek Siru Alexu Fergusonu in njegovi družini ob smrti Lady Cathy, ljubljene žene, matere, sestre, babice, prababice in stebra moči za Sir Alexa v času njegove kariere,so zapisali rdeči vragi.

“Moja žena Cathy je bila ključna oseba skozi mojo celotno kariero. Bila je kamen stabilnosti in podpore. Ni besed, s katerimi bi opisal, kaj mi je to pomenilo,” je že leta 2013 ob slovesu od trenerskega poklica dejal Ferguson, ki je bil s Cathy poročen kar 56 let, v zakonu pa so se jima rodili tudi sinovi Mark ter dvojčka Jason in Darren.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!