Labodji spev Elšnika za evropsko pravljico (VIDEO)

Liga prvakov 1. Avg 202322:28 0 komentarjev
Foto: Aleš Fevžer

Javna skrivnost je, da da je Timi Max Elšnik na izhodnih vratih Olimpije. Kapetan pa še vedno draži z goli v majici slovenskega prvaka. Poglejte, kako je Ljubljančanom priigral evropsko jesen (Olimpija-Ludogorec 2:1, skupno 3:2).

Leta 2020 se je kot mladenič iz Zlatoličja vrnil v Slovenijo. Ne v Aluminij, kjer je igral pred odhodom, in ne v Maribor, ki bi bil naravna izbira. Po angleški avanturi je Timi Max Elšnik okrepil Olimpijo. Postal je kapetan in nesporni vodja. V pretekli sezoni je “zmaje” popeljal do dvojne krone in znova postal zanimiv za tuje klube. A še pred slovesom, za katerega se zdi, da je neizbežno, se je 25-letni reprezentant odločil spisati evropsko pravljico.

V drugem krogu kvalifikacij za vstop v ligo prvakov je mrežo zatresel že na gostovanju pri Ludogorcu (1:1). Zdaj je bolgarskemu prvaku zabil še dva gola v Stožicah, kjer se je zbralo deset tisoč gledalcev. Olimpija je po dveh golih kapetana in vrhunski obrambi enajstmetrovke Matevža Vidovška v izdihljajih tekme Ludogorec premagala z 2:1.

Na ta način ostala celo v boju za preboj v skupinski del lige prvakov. V najslabšem primeru pa bo jesen preživela v skupinskem delu konferenčne lige. Ta evropska pravljica bo tudi močno oplemenitila blagajno ljubljanskih zeleno-belih. Za koliko? odvisno od ravni evropske jeseni

VIDEO: Elšnikova gola za evropsko jesen

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!