Izkušena Alen Šket in Jani Kovačič ostajata oranžna zmaja

Odbojka 11. Jun 202413:02 0 komentarjev
Alen Šket
Alen Šket Foto: Aleš Fevžer

Iz tabora slovenskih državnih prvakov sporočajo, da v ekipi oranžnih zmajev ostajata slovenski reprezentant Jani Kovačič in najkoristnejši igralec finalne serije pretekle sezone, Alen Šket.

Ljubljančani so tako v svoji sredini zadržali dva izkušena igralca, ki bosta še naprej v veliko pomoč mlajšim kolegom v ekipi. 32-letni Kovačič, ki velja za enega najboljših igralcev na svetu na položaju prostega igralca, bo še naprej poveljeval sprejemu in obrambi aktualnih državnih prvakov. “Izjemno sem vesel, da ostajam v Ljubljani in v ACH Volleyju. V lanski sezoni smo kljub izraziti pomladitvi ekipe dokazali, da s trdim delom in pravo energijo lahko še vedno posežemo po najvišjih mestih. Veseli me, da bo ekipa v naslednji sezoni ponovno zmes na eni strani izkušenih ter na drugi strani mladih in zelo perspektivnih igralcev,” je ob podaljšanju za klubsko spletno stran dejal Jani Kovačič.

Tudi izkušeni Alen Šket je v pretekli sezoni dokazal, da še ni rekel zadnje besede v odbojki, je izrazil zadovoljstvo ob podaljšanju sodelovanja: “Vsekakor sem zadovoljen, da bomo z ACH Volleyjem nadaljevali skupno pot tudi v naslednji sezoni. Ekipa se bo delno spremenila, vendar jedro ostaja, tako pri igralcih kakor v strokovnem štabu. Cilji ekipe v prihodnji sezoni so zastavljeni visoko. V domačih tekmovanjih želimo dominirati, dober vtis in korak naprej pa storiti tudi v elitni ligi prvakov, kjer upam, da nam bo žreb malce bolj naklonjen kot preteklo leto.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!