Drama na tribunah Zlatoroga s srečnim epilogom

Liga prvakov 8. Mar 202412:28 0 komentarjev
FOTO: Jan Gregorc

Na včerajšnji tekmi lige prvakov v rokometu med domačim Celjem in danskim klubom GOG iz Gudmeja je v prveč polčasu prišlo do neljubega dogodka. Eden izmed gledalcev se je zgrudil, na pomoč so morali priti reševalci.

K sreči so vsi prisotni zelo hitro ukrepali in preprečili najhujše.

Kljub porazu Celjanov z izidom 30:34 je večina obiskovalcev tribune dvorane Zlatorog zapuščala dobre volje, saj so reševalci ponesrečenega navijača ob zastoju srca oskrbeli in preprečili njegovo smrt.

Celjski klub se je odzval na družbenih omrežjih: “Na včerajšnji zadnji tekmi Lige prvakov, ko so Celjani v Zlatorogu gostili ekipo GOG-a, se je v prvem polčasu na tribuni zgodil nesrečen dogodek, ko je eden izmed navijačev potreboval nujno medicinsko pomoč. Odziv vseh je bil res neverjeten. Na pomoč so hitro priskočili številni navijači, medicinsko osebje na tekmi in drugi zdravniki ter medicinske sestre, policisti, gasilci in številni drugi. V imenu celotnega kluba bi se vsem vpletenim, ki ste hitro in nesebično ponudili svojo pomoč, da se je zgodba razpletla pozitivno, radi iskreno zahvalili.”

Celje in Gudme sta pobratena kluba, zato ne čudi, da je ob Savinjo na gostovanje prišlo okoli 300 danskih navijačev. Tako vzdušje, kljub bledi evropski sezoni, na zadnji tekmi le ni bilo preveč komorno.

FOTO: Jan Gregorc

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!