“Borbe” Mayweatherja? Dobi scenarij in denar!

SK Fight 23. Sep 202220:59 0 komentarjev
Foto: Getty Images

Nekdanji popularni MMA borec Chael Sonnen je v zadnjih letih postal eden od najpopularnejših komentatorjev v svetu borilnega športa. Američan se je v zadnji epizodi svoje YouTube emisije dotaknil tudi športnih in poslovnih uspehov upokojenega boksarja Floyda Mayweatherja.

Floyd Mayweather je zadnjič v ring stopil leta 2017, ko je brez večjega napora premagal nekdanjega UFC prvaka Conorja McGregorja in kariero sklenil z brezmadežno statistiko 50-0.

Američan je tudi po koncu profesionalne kariere ostal aktiven, pogosto nastopa v ekshibicijskih borbah, za katere je mastno plačan.

“Floyd nekaj počne na Japonskem in to nekaj bi moral biti boks. Toda on se ne bori resnično. Pravi, da dobi 20 milijonov za ekshibicijo, toda to ni točno, pravzaprav jih dobi osem, a mislim, da je tudi to pretiravanje. Bori se proti nekim malim nasprotnikom, ki so grozni. Moti me, ker se pretvarja, da se bori proti zelo slabi konkurenci. Oni celo slabo igrajo, da so nokavtirani. Naslednji nasprotnik Asakura? To bo kot borba med muho in letalom. Tako je to pri njem – povabijo ga na Japosnko, dajo mu osem milijonov, dajo mu scenarij in mu naročijo, da ga mora prebrati, nato pa vse to ponovijo,” je dejal Chael Sonnen.

Spomnimo, da je Mayweather leta 2018 v manj kot treh minutah nokavtiral japonskega kicbokserja Tenshina Nasukawo, tokratni konec tedna pa bo njegov nasprotnik MMA borec Mikuru Asakura.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!