Joshua brez možnosti: To bo masaker

SK Fight 9. Sep 202221:04 0 komentarjev
Anthony Joshua
Foto: REUTERS/Andrew Couldridge

Slavni promotor Bob Arum ne dvomi, da bi Tyson Fury v morebitnem dvoboju proti Anthonyju Joshui prišel do gladke zmage.

Bob Arum je prepričan v zmago Tysona Furyja, vendar dvomi, da bo Anthony Joshua sprejel ponudbo, saj je prepričan, da se slednji dobro zaveda, da nima veliko možnosti.

“Do borbe za zdaj ne bo prišlo,” je dejal Arum in dodal: “Čeprav Fury želi borbo, bi se jaz postavil v položaj Eddieja Hearna in Joshue. Po dveh porazih proti Usyku, je prva stvar, ki jo želim vrniti Anthonyja v ring in organizirati dve borbi, v katerih si bo povrnil samozavest. Če bi se sedaj vrnil v ring proti Furyju, bi lahko doživel masaker.”

Furyjeva ekipa je Joshui ponudila delitev zaslužka v razmerju 60-40 v korist prvaka verzije WBC, kar je Hearn sprejel. Zataknilo se je pri izbiri datuma borbe.

Letos borbe najverjetneje ne bo

The Gypsy King bi v ring stopil 26. novembra na Wembleyju ali 3. decembra v Cardiffu, medtem ko se Joshua bolj nagiba 17. decembru, kar Furyju ne odgovarja.

“Delitev honorarja je zelo poštena, ni tako?” se sprašuje Arum: “Joshua ni več prvak. Ne verjamem, da bo Fury letos boksal proti Joshui. Vse kaže na to, da se to ne bo zgodilo.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!