Pozabite na vrnitev McGregorja

Conor McGregor
Foto: INPHO/BryanxKeane

Čeprav sam napoveduje, da se bo po povratku v oktagon boril trikrat ali celo štirikrat na leto, številni dvomijo, da bomo Conorja McGregorja sploh še kdaj videli v njegovem "naravnem okolju".

Po trenutnih napovedih se bo Conor McGregor v UFC vrnil v finalu resničnostnega šova The Ultimate Fighter, v katerem se bo pomeril z Michaelom Chandlerjem. A ob vsem skupaj se pojavlja vse večji vprašaj.

V prvi vrsti zaradi dejstva, da sta od zadnje borbe McGregorja minili že skoraj dve leti, temu je treba dodati tudi odsotnost iz (strogega) protokola USADA, vse več “insajderjev” pa opozarja tudi na psihično stanje nekdanjega prvaka. Več kot očitno je nešportno življenje pustilo takšen in drugačne posledice …

“Poglejte, mislim, da se Conor McGregor nikoli več ne bo boril redno. Ravnokar sem videl, da je napovedal, da se bo boril trikrat ali štirikrat na leto. To se ne bo zgodilo. Prosim vas. V zadnjih šestih letih se je boril štirikrat. Zakaj bi se on boril trikrat ali štirikrat na leto? Nisem prepričan niti, da se bo boril proti Michaelu Chandlerju. Conor živi v svojih blodnjah, meni, da še naprej pripada vrhu in se vidi, kako osvaja naslov,” je med gostovanjem v “Funky & The Champ”, ki ga na YouTubu vodil Daniel Cormier, dejal Ben Askren.

V kolikor bo vseeno prišlo do borbe med McGregorjem in Chandlerjem, Askren sicer ne želi prehitro odpisati Irca.

“Rad imam Chandlerja, bil je moj moštveni kolega na fakulteti, toda vsaka njegova borba je dobesedno kot metanje kovanca. Obstaja možnost, da Chandler ubije tega človeka (McGregorja). Morda enostavno eksplodira in zruši Conorja. Toda vedno obstaja tudi možnost, da bo Chandler poizkušal z nekimi norimi stvarmi in bi lahko končal nokavtiran. McGregor udarja močno. Želim, da Michael zmaga, toda dvoboj se lahko razplete na obe strani. Če bo Conor premgaal Chandlerja, bi mu lahko dali tudi borbo za naslov. Kdo bi vedel?” se je na koncu vprašal Askren.