Šeškomania ne pojenja, krasen gol neti družabna omrežja

Liga narodov 29. Sep 202218:34 0 komentarjev
Foto: Reuters - Antonio Bronic via Guliverimage

Kljub temu, da je od zadetka Benjamina Šeška na srečanju Švedske in Slovenije (1:1) v sklopu UEFA lige narodov minilo že skoraj 48 ur, pa se nogometni svet kar ne more nagledati in načuditi mojstrovini zasavskega bisera.

Na družbenem omrežju Twitter si je Sportklubov posnetek Šekovega zadetka iz 28. minute srečanja v Solni ogledalo že 5 milijonov uporabnikov platforme, ‘všečkalo’ pa ga je več kot 4000 nogometnih navdušencev.

Še bolj nore pa so številke ob pogledu na “čivk” gola, ki si ga je od nas sposodil Twitter račun ameriške spletne strani Bleacher Report. Ta je do današnjega popoldneva zbral vrtoglavih 57.700 ‘všečkov’, komentiralo ga je več kot 550 uporabnikov, delilo ga je dobrih 6000 duš.

Tudi na našem Instagram računu je padel nov mejnik. “Benijev” zadetek si je ogledalo več kot 128 tisoč ljubiteljev športa, objavo je nabrala 2500 “všečkov”.

Da gre za res poseben zadetek, pričajo tudi številni članki nogometnih portalov, ki zmožnosti Šeška primerjajo z zvezdnikom Manchester Cityja Erlingom Haalandom, britanski The Sun je (kot mnogi) povlekel vzporednice z legendarnim zadetkom Marca Van Bastna na EURU 1988, krasotica slovenskega najstnika pa je ustvarjalce navedene spletne strani spomnila tudi na zadetek Robina Van Persieja proti Aston Villi leta 2013.

Zadetek Šeška proti Švedski za 1:0

Prav po slednjem se je ob golu Šeška še kako kolcnilo navijačem Manchester Uniteda, ki si želijo okrepitve v napadu in to čimprej.

Tako so, hitro po ogledu zadetka, “tvitosfero” privržencev kluba z Old Trafforda zasuli zapisi, da Šeško spominja na Van Persieja. “To, da klub Benjamina Šeška ni pripeljal letos poleti, je kriminal,” se je glasil eden izmed najbolj radikalnih “čivkov”.

Zvezda je rojena, naj sije v nedogled.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!