Nova sreča Anne Veith

Alpsko smučanje 9. Okt 202311:17 1 komentar
Anna Veith (Fenninger). Foto: Guliverimages

Dobra tri leta in pol po koncu uspešne smučarske kariere je nekdanja svetovna in olimpijska prvakinja Anna Veith sporočila, da s partnerjem Manuelom pričakujeta drugega otroka.

Pred kratkim smo poročali o ”baby boomu” v smučarski karavani. Zgodba se nadaljuje, in sicer z objavo Anne Veith, ki je večji del kariere sicer nastopala z dekliškim priimkom Fenninger. ”Naša srca so polna ljubezni in sreče, ko pričakujemo drugega otroka,” je na Instagramu zapisala 34-letna Avstrijka, sicer žena nekdanjega deskarja Mauela Veitha, s katerim sta se leta 2021 razveselila rojstva Henryja. Lastnica dveh velikih kristalnih globusov, ki sicer pomaga pri vodenju družinskega butičnega hotela v Rohrmoossu pri Schladmingu, kot ambasadorka in model pa sodeluje še z avtomobilskim proizvajalcem Audijem ter ponudnikom kopalk in spodnjega perila Calzedonia, bo torej zdaj še drugič mama. Med prvimi, ki so ji čestitali, je bila tudi njena velika tekmica Tina Maze.

Kar nekaj smučarskega otroškega joka je bilo mogoče slišati prav minuli mesec.  Drugega otroka se je razveselila Hrvatica Janica Kostelić. Nekdanja slovenska reprezentantka Maruša Ferk je z možem, nekdanjim francoskim smučarjem in zdaj trenerjem Christophom Saionijem, pozdravila rojstvo hčerke Romi. Tri leta po koncu kariere je v materinski svet vstopila Norvežanka  Nina Haver-Loeseth. Sredi meseca je mati postala Avstrijka Tamara Tippler. Čestitk pa je bila deležna tudi Nadia Fanchini. Sin Giacomo je že tretji otrok nekdanje italijanske reprezentantke.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje