Reševanje obiska v Planici: brezplačne vstopnice za domačine

Foto: Guliverimages

Organizatorji svetovnega prvenstva v nordijskih disciplinah, ki ga te dni gosti Planica, se soočajo s pomanjkanjem zanimanja za obiske tekem. Polnjenja praznih tribun so se tako lotili na nov način, vsi občani Kranjske Gore lahko tako na blagajni na vstopni točki prevzamejo brezplačne vstopnice.

Da organizatorji nordijskega svetovnega prvenstva ne bodo dosegli zastavljenega cilja, ki je bil ambiciozno nastavljen na skupno število 120.000 navijačev, so priznali že pred nekaj dnevi. Z izjemo tekem v smučarskih skokih tribune oziroma stojišče za navijače bolj ali manj samevajo, organizatorji pa zdaj iščejo nove načine, kako v dolino pod Poncami privabiti ljubitelje zimskih športov.

Planica
Foto: Sportklub

Brezplačno v Planico! A le s pravim naslovom stalnega bivališča …

Z vabljivo ponudbo so se tako prireditelji obrnili na lokalno prebivalstvo, občina Kranjska Gora je tako danes na svoji spletni strani objavila novico o tem, da lahko vsi občani od 1. marca dalje na blagajni na vstopni točki na Ledinah v Ratečah prevzamejo brezplačne vstopnice za obisk Planice in ogled tekem.

“Občina Kranjska Gora za vse občane občine Kranjska Gora zagotavlja od 1. marca 2023 dalje vstopnice za ogled vseh tekem prvenstva. Prevzem vstopnic je možen z osebnim dokumentom, ki izkazuje stalno bivališče v Občini Kranjska Gora. Obenem se organizator zahvaljuje občankam in občanom za potrpežljivost in razumevanje, ki ga imate do organizacije tega dogodka,” so med drugim zapisali na spletni strani kranjskogorske občine.

Komentari

Vaš komentar