Smučarska zaljubljenca zamenjala šport (FOTO)

Avtomoto 27. Maj 202412:58 0 komentarjev
Mikaela Shiffrin Aleksander Aamodt Kilde
Foto: Guliverimage

Najbolj znani smučarski par se je zadnje dni mudil na Azurni obali. Mikaela Shiffrin in Aleksander Aamodt Kilde sta si v živo ogledala celoten konec tedna za veliko nagrado formule ena v Monaku.

Smučarska zvezdnika uživata na zasluženem počitku po naporni sezoni. Za Aleksandra Aamodta Kildeja je bil ta po grdem januarskem padcu v Wengnu prisilno daljši od načrtovanega, toda veseli dejstvo, da je Norvežan po grdem padcu že povsem okreval. Trdoto snega je v Cortini d’Ampezzo občutila tudi Mikaela Shiffrin, zaradi česar je v zaključku sezone izpustila nekaj tekem ter ostala brez zmage v skupnem seštevku sezone. Kljub temu se je na zadnjih tekmah sezone uspešno vrnila in znova osvojila mali slalomski kristalni globus.

Sneg pa v teh dneh ni v mislih najbolj znanega smučarskega para na planetu. Američanka in Norvežan, ki sta se pred kratkim zaročila, sta zadnje dni preživela na Azurni obali, natančneje v Monaku. Tam sta zelo podrobno spremljala celoten konec tedna dirkanja v formuli ena, kar je Shiffrin zelo zavzeto pospremila tudi z objavami na Instagramu. 29-letna šampionka si je znova nadela čelado, a ne tisto smučarsko, pač pa avtomobilsko, saj je imela kot sovoznica priložnost prevoziti progo po kultnem Monte Carlu. Srečala sta se z dirkačem Aston Martin Fernandom Alonsom, smučarsko družbo pa jima je delal tudi ‘novopečeni Brazilec’ Lucas Braathen, ki je bil na eni od zabav tudi DJ.

Mikaela in Aleksander sta v kneževini vidno uživala:

Mikaela Shiffrin Aleksander Aamodt Kilde Mikaela Shiffrin Aleksander Aamodt Kilde
Foto: Guliverimage
Mikaela Shiffrin Aleksander Aamodt Kilde Mikaela Shiffrin Aleksander Aamodt Kilde
Foto: Guliverimage
Mikaela Shiffrin Aleksander Aamodt Kilde Mikaela Shiffrin Aleksander Aamodt Kilde
Foto: Profimedia

Seveda pa alpska smučarja nista bila edina zvezdnika na prestižni dirki, s karirasto zastavico je zmagovalcu Charlesu Leclercu tako pomahal francoski nogometni zvezdnik in nekdanji član prvoligaša iz kneževine Kylian Mbappe. 

Kylian Mbappe
Foto: Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!