Bi imeli redko kolo Tadeja Pogačarja? Ponuja se edinstvena priložnost

Kolesarstvo 1. Dec 202311:42 0 komentarjev
Tadej Pogačar
Foto: Profimedia

Od 12. do 18. decembra bo potekala javna spletna dražba, na kateri se lahko potegujete za eno od štirih kronometrskih koles Tadeja Pogačarja. Če imate v denarnici ali na bančnem računu preveč denarja, lahko sebi ali najbližjim privoščite nepozabno božično-novoletno darilo.

Na spletni strani BikeRoom.com boste v sredini decembra lahko kupili kronometrsko kolo Tadeja Pogačarja iz leta 2022. Italijansko podjetje je v zadnjih letih javnosti že večkrat ponudilo nekaj koles iz svetovne serije, tako so v preteklosti že prodali glavno opremo ekip EF Education EasyPost, Cofidis, Astana, BikeExchange in drugih. Najnovejša pridobitev Italijanov pa je kolo z imenom Colnago TT1.

Glavni opremljevalec ekipe UAE Emirates Colnago je izvedbo tega kolesa za vožnjo na čas prvič predstavil pred dirko po Franciji 2022, ki jo je Slovenec končal na skupnem drugem mestu za Jonasom Vingegaardom. Ker je prvi kolesar sveta v tisti sezoni po naznanitvi odpeljal le še dva kronometra, sploh ni nujno, da je kolo tudi tekmovalno uporabil. V omenjeni seriji so bila namreč zgolj štiri kolesa, na voljo pa je le še eden.

Enega je zase obdržal Pogačar, drugega je po poročanju Cyclingnewsa kupil bogataš iz Savdske Arabije, tretjega pa Richard Mille, direktor in lastnik istoimenskega proizvajalca ur, sponzorja Pogačarja in moštva UAE Emirates.

Prodaja bo potekala v obliki dražbe, in sicer od 12. do 18. decembra, ko bo odprta za javnost. Že dan prej se bo začela privatna dražba, pri BikeRoomu pa po poročanju Cyclingnewsa pričakujejo, da bo cena dosegla vsaj 30 tisoč evrov.

Pogačarjevo in Mohoričevo cestno kolo. Foto: Uroš Skaza

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!