Na zaključnem turnirju tudi slovenska piščalka

Evroliga 13. Maj 202413:10 0 komentarjev
EuroLeague: EA7 Emporio Armani Olimpia Milano vs FC Bayern Munich
FOTO: Profimedia

Vodstvo evrolige je sporočilo osmerico sodnikov, ki bodo delili pravico na zaključnem turnirju v Berlinu. Med njimi je tudi slovenski sodnik Damir Javor.

Direktor sojenja v najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju Daniel Hierrezuelo je javnost seznanil z imeni, v rokah katerih bo sojenje na zaključnem turnirju četverice v Nemčiji.

To so Ilija Belošević (Srbija), Mehdi Difallah (Francija), Damir Javor (Slovenija), Emin Moğulkoç (Turčija), Uroš Nikolić (Srbija), Carlos Peruga (Španija), Sreten Radović (Hrvaška) in Fernando Rocha (Portugalska). Sedem izmed naštetih sodnikov ima že izkušnje s sojenjem na preteklih spektakularnih turnirjih “final 4”.

Javor, ki bo zastopal Slovenijo, je bil del zaključnega tedna evrolige predlani, pred tem še trikrat, najbolj izkušen pa je Belošević, ki bo na turnirju delil pravico že desetič.

Srečanja iz Uber Arene si boste lahko med 24. in 26. majem ogledali samo na programih televizije Sportklub. Prvi polfinale bosta igrala Real in Olympiakos, v drugem bomo videli duel Fenerbahčeja in Panathinaikosa.

Bonus video:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!