Brat srbskega reprezentanta se je še drugič letos zgrudil na igrišču (VIDEO)

Nogomet 3. Dec 202317:57 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Nogometaš španskega drugoligaša Cordobe Dragiša Gudelj se je še drugič v manj kot letu dni med tekmo zgrudil na igrišču.

Srbski nogometni branilec Dragiša Gudelj, ki vse od marčevskega zastoja srca igra z defibrilatorjem, se je v nedeljo na tekmi španske tretje lige med Cordobo in Melillo znova zgrudil na igrišču.

Šestindvajsetletnik, sicer brat srbskega reprezentanta Nemanje Gudlja, ki nastopa za Sevillo, je zavest za le nekaj trenutkov izgubil po le 26 minutah obračuna. Po dogodku, ki je vsem prisotnim nagnal strah v kosti, je bil nemudoma prepeljan v najbližjo bolnišnico, so sporočili iz nesrečnikovega kluba. Kaj točno se je zgodilo, zaenkrat še ni jasno, a kot so dodali pri Cordobi, bodo javnost nemudoma obvestili, ko bo o nogometaševem zdravstvenem stanju znanega več.

Gudelj se je sicer še drugič v manj kot letu dni zgrudil na igrišču. Prvič pred slabimi devetimi meseci na tekmi proti Racing Ferrolu. Tedaj je doživel srčni zastoj, tri minute pa je bil celo klinično mrtev. Zaradi tega je šel pozneje na operacijo in sedaj nastopa s srčnim spodbujevalnikom.

Podobno kot Gudelj s srčnim spodbujevalnikom igra tudi danski zvezdnik Manchester Uniteda Christian Eriksen, ki je zastoj srca doživel na zadnjem evropskem prvenstvu na tekmi proti Finski.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!