Kane: Cristiano Ronaldo je moj vzornik

Liga prvakov 19. Okt 201711:21 > 11:35
Laurence Griffiths, Getty Images Sport

Napadalec Tottenhama Harry Kane je po tekmi v ligi prvakov proti Realu dejal, da zelo ceni Cristiana Ronalda, ki mu je bil pred nekaj leti še vzornik.

Harry Kane ima zaenkrat fantastično sezono. Na enajstih tekmah je dosegel ravno toliko zadetkov in hkrati Angliji močno pomagal na Svetovno prvenstvo.

Na torkovi tekmi proti Realu je dosegel zadetek, po koncu tekme pa je Cristiana Ronalda prosil, da si izmenjata drese. Anglež je bil po tekmi zadovoljen s predstavo z izbranimi besedami pa je govoril tudi o Portugalcu.

“Prosil sem ga za dres. On je zame pomemben vzor. Gledal sem njegove tekme, ko sem odraščal,” je dejal 24-letni Kane, ki ga v zadnjem času povezujejo tudi z odhodom v Madrid.

“Zelo lepo bo imeti njegov dres. Tudi sam sem mu poklonil dres, ne vem kaj bo naredil z njim. Samo rekla sva en drugemu, da se kmalu znova vidimo,” v mislih je seveda imel domačo tekmo lige prvakov 1. novembra proti belemu baletu.

“V Madridu smo imeli sijajen večer. Klub, navijači in mi samo moramo biti ponosni. Igrali smo neodločeno, lahko bi tudi zmagali, to pove vse kakšna ekipa smo. Pred nekaj leti smo igrali v evropski ligi, sedaj pa smo na Bernabeu pokazali kaj znamo. To nam daje motivacijo tudi za tekme v Premier League,” je še zaključil Kane.