Lampard: Poraz me ni presenetil

Nogomet 16. Dec 20209:081 komentar
Pool, Getty Images

Chelsea je v torek zvečer izgubil tekmo z Wolverhamptonom z golom v sodniškem dodatku, menedžer modrih Frank Lampard pa je po obračunu razkril, da ga poraz ni presenetil.

Odločilni trenutek tekme se je odvil v 95. minuti, ko je zadel Pedro Neto in Chelsea zavil v črno. Za Londončane je to drugi zaporedni poraz, kar se je zgodilo prvič v tej sezoni.

Vsi so nam že pisali hvalospeve. Sam sem se od tega oddaljil. Moje delo je, da ostanem miren ne glede na dogodke na zelenici. Ko igraš tako, kot smo mi igrali danes, se hitro zavedaš, da to ni nivo, ki ga želimo. Pred nami je še veliko dela in še ogromno prostora za napredek. Ne morem reči, da me je poraz presenetil,” je bil po tekmi odkrit Lampard.

“Za moje igralce je to dobra šola”

Izkušnje, ki sem jih nabral v Premier ligi, mi govorijo, da ko tvoj nivo igre pade, kar se je nam zgodilo na zadnjih dveh tekmah, še posebej na gostovanjih, enostavno izgubljaš tekme. Za moje igralce je to dobra šola,” dodaja menedžer Londončanov.

Na tekmi z Wolverhamptonom ni skrivnost, da bo nasprotnik pretil iz protinapadov, saj imajo hitre igralce. Ekipa je to vedela pred tekmo. Če rivalu pustiš, da pokaže svojo moč in igra na svoj način, je jasno, da boš tekmo izgubil,” zaključuje Lampard.

Chelsea bo imel priložnost za popravni izpit v ponedeljek, ko na Stamford Bridge prihaja West Ham.

Premier ligo lahko spremljate samo na Sportklubu.

Komentari

Vaš komentar