Mehičan brani Messija: To je nekaj povsem normalnega

Katar 2022 29. Nov 202216:40
Andres Guardado in Lionel Messi na sobotni tekmi. FOTO: Guliverimages.

Po incidentu "mehiški dres", ko naj bi Lionel Messi v argentinski garderobi izkazal nespoštovanje do Mehike, se je oglasil tudi Andres Guardado, čigar dres naj bi brcnil zvezdnik PSG. Argentincu je stopil v bran.

“Naj moli, da ga ne najdem. Tako kot jaz spoštujem Argentino, mora on Mehiko. Ne govorim o celi državi, le o s*****, ki ga je napravil Messi,” je po sobotni tekmi na twitterju zapisal mehiški boksar Saul Canelo Alvarez in ob tem prilepil posnetek, na katerem naj bi Lionel Messi brcnil mehiški dres.

Besede Alvareza so v nogometnem svetu dvignile kar nekaj prahu, a je večina mnenja, da po nepotrebnem. Podobno pravi tudi lastnik spornega dresa, mehiški vezist Andres Guardado.

’’Vem, kakšen človek je Messi. V garderobi se ni zgodilo nič posebnega. To je nekaj povsem normalnega. Podobno je vedno. Dresi končajo na tleh, ne glede na to, ali gre za tvoj ali pa tekmečev dres. Canelo ne ve, kaj se dogaja v garderobah. Vse skupaj se mi zdi smešno. Dres je bil moj. Zamenjal sem ga z Messijem,’’ je na stran Argentinca stopil izkušeni mehiški vezist, ki Messija dobro pozna. Od leta 2017 namreč igra za Betis in se je z njim v španski La Ligi srečeval več let.

Komentari

Vaš komentar