Mir v srbski hiši? Dolgojezični kapetan se opravičuje

Euro2024 18. Jun 202417:03 0 komentarjev
Dušan Tadić
Foto: Profimedia

Srbsko nogometno javnost še vedno razburjajo izjave kapetana Dušana Tadića po tekmi z Anglijo. Zvezdnik Fenerbahčeja se je danes opravičil za svoje besede.

Če je osrednja besedna zveza slovenske reprezentance te dni mir in spokojnost ter v tem duhu potekajo priprave na tekmo s Srbijo, je vzdušje v taboru nasprotnika diametralno nasprotno.

Srbsko javnost so še posebej razburile izjave kapetana Dušana Tadića po porazu z Anglijo, ko je član Fenerbahčeja o tem, da je tekmo začel na klopi in vstopil šele v drugem polčasu, razmišljal takole.

“Težko sem sprejel odločitev, da ne bom zaigral od začetka. Verjamem, da sem brez lažne skromnosti najboljši igralec te ekipe, vodja, a če selektor odloči, da igram le 30 minut, moram to spoštovati,” je za RTS izjavil Tadić.

Dušan Tadić
Foto: Profimedia

Tadić se je opravičil

Očitno so se strasti v srbskem taboru, vsaj na videz oziroma navzven, malce umirile. Selektor in igralci so imeli danes v reprezentančni bazi sestanek, po katerem je Srbska nogometna zveza javnosti poslala povzetek dogajanja.

“Govora je bilo o tem, kar je pred nami, med drugim pa je kapetan srbske reprezentance Dušan Tadić izkoristil priložnost, da se zaradi nepremišljenih izjav po tekmi z Anglijo opraviči selektorju Stojkoviću in soigralcem. Srbska reprezentanca v skladu z načrtom nadaljuje priprave na drugo tekmo na evropskem prvenstvu. Jutri okrog poldneva odhaja v München, kjer so predvidene medijske aktivnost in uradni trening,” so zapisali pri Srbski nogometni zvezi.

Fantasy: potegujte se za nagrade

Evropsko nogometno prvenstvo kot enega od športnih vrhuncev leta poglobljeno spremljamo tudi na Sportklubu, ob tem pa vas vabimo, da sodelujete v priljubljeni igri ‘evropski nogometni Fantasy 2024’.  Potegujte se za nagrade, zagotovili so jih McDonald’s, Shoppster, Pattex in Telemach.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!