Podpisal za Real in v hipu pozabil na obsedenost z Messijem

Nogomet 10. Jul 202322:17 0 komentarjev
Foto: Guliverimages

"Ronaldo, Guti in Zidane," je na vprašanje, kdo so njegovi nogometni idoli, ob predstavitvi v dresu madridskega Reala izstrelil turški čudežni deček Arda Güler. A navijači širom sveta so mladeniča hitro postavili na laž. Njegov veliki nogometni vzornik je namreč Lionel Messi.

Za nami je ena izmed najbolj zanimivih poletnih zgodb evropske nogometne tržnice. Dogajanje na njej je v zadnjih tednih še kako popestril turški najstnik Arda Güler. 18-letnik je z dobrimi predstavami v majici Fenerbahčeja obnorel evropske velikane in v bitki za njegov podpis sta se udarila večna tekmeca Barcelona in madridski Real.

Dolgo časa je kazalo, da bo turški reprezentant za preboj na največje nogometne odre izbral katalonski ponos, a se je na koncu odločil drugače in podpisal za madridski Real. In tako je na svoji predstavitvi v majici belega baleta na vprašanje, kdo so tvoji nogometni idoli, kot iz topa izstrelil: “Guti, Ronaldo in Zidane.”

Navijači so ga hitro postavili na laž

To so seveda imena ikon galaktikov, z omenjanjem katerih se je Güler želel prikupiti navijačev Madridčanov. A njegova izjava je zbudila množico odzivov na družbenih omrežjih. Navijači Barcelone so namreč turškega mladeniča hitro postavili na laž in prek njegovih objav na Instagramu hitro pokazali in dokazali, da se je mladenič še nedavno navduševal nad Lionelom Messijem.

Tako so torej uporabniki družbenih omrežij hitro opozorili na to, da Gürler na omrežju Instagram ne sledi nobenemu izmed nogometašev, ki jih je navedel kot svoje vzornike, sledi pa Lionelu Messiju, ki ga je z objavami med svetovnim prvenstvom “spremljal” na poti do naslova svetovnega prvaka. No, pa saj vam že njegov vzdevek “turški Messi” pove dovolj o tem, komu je bil še nedavno bolj naklonjen 18-letnik. Razumljivo pa je tudi, da je zdaj s to ljubeznijo nepreklicno konec.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!