Bajde: Prepričani smo, da nam lahko uspe

Prva liga 28. Nov 201717:25 > 17:27
NK Maribor/Facebook

Mariborčani pred povratno tekmo četrtfinala pokala Slovenije puške ne mečejo v koruzo. Gregor Bajde trdi, da v moštvo vlada prepričanje o preobratu.

“Gremo naprej po naši poti, ostati moramo zbrani in na nivoju prikazanih iger v zadnjem obdobju. V soboto nam je zmanjkal kanček sreče, ni pa bila vprašljiva ekipna predstava. Zagotovo se bo zgodilo, da bomo kdaj imeli manj priložnosti, pa bomo zadeli in zmagali. Za uspeh na naslednji tekmi bo treba zadeti večkrat, a smo sposobni. Verjamemo v napredovanje! Zaostanek je velik, ni pa nedosegljiv,” je za klubsko spletno stran povedal Bajde, ki v letošnji sezoni spet dobiva pravo priložnost.

Olimpija v Maribor prihaja z velikansko prednostjo treh zadetkov, za nameček pa je doma uspela svojo mrežo ohraniti nedotaknjeno, kar je še dodatna prednost v pokalnem tekmovanju. Maribor bi za polfinale potreboval tako rekoč popolno predstavo, vendar pa po drugi strani ne gre prezreti dejstva, da bodo Mariborčani v naslednjem tednu dni odigrali kar tri tekme.