Tavares: Zdaj jih želim zabiti 200

Prva liga 4. Dec 20179:53 > 10:01
Getty Images

Marcos Tavares je s sobotnim zadetkom, ki je prinesel zmago vijoličastim postal nogometaš, ki je dosegel zadetkov v zgodovini prve slovenske nogometne lige. Zdaj je njegov naslednji cilj, da preseže čarobno mejo 200 zadetkov.

 “Čustva so močna, težko najdem besede, da bi opisal, kako se počutim. Lahko se le zahvalim. Jezus mi je pokazal pot, ekipa pa pomagala, da sem prišel do tega rekorda. Čestitke vsem soigralcem, trenerju, direktorju, vsem v klubu, vsem našim navijačem, ki so fenomenalni in so me motivirali, da lahko zabijem gol,” je po novem preoblikovanju zgodovine strnil vtise zdaj tudi samostojni rekorder po številu zadetkov v PLTS, Marcos Tavares.

“Super, tega sem še posebej vesel. Tudi moj sin je bil za golom, nepopisno doživetje. Lahko smo se veselili skupaj. Ne morem mimo tega, kaj vse so igralci naredili zame. Pomagali so mi do vseh teh golov, me vrgli v zrak, to je velika zadeva v življenju. Ne morem skriti močno prisotnih čustev. Priznam, da sem jokal. Prišel sem iz favele v Braziliji in vse, kar doživljam tukaj, mi ogromno pomeni. Rad bi se ob tej priložnosti zahvalil vsem, ki so mi pomagali do rekorda in vsem, ki imajo vijolično kri. Hvala lepa!”

To pa po mnenju brazilskega maestra še ni bilo vse:“Dovolj jih je, tukaj še ni konec. Zdaj želim 200 golov v ligi. In prvi gol v Ligi prvakov.”

(vir: nkmaribor.com)