Srbski nogometni zvezdnik vse bližje prestopu v Nemčijo

Nogomet 31. Maj 202319:59 1 komentar
Foto: Nicolò Campo via Guliverimage

Srbski nogometni napadalec Dušan Vlahović je na pragu prestopa iz Juventusa v münchenski Bayern.

Za Dušanom Vlahovićem je vse prej kot uspešno obdobje. Njegova sezona je bila prepletena s poškodbami, kar se je poznalo tudi na njegovi strelski formi, saj je na 42 tekmah za Juventus zabil le 14 golov. Z njegovim učinkom ni bil zadovoljen niti trener Massimilliano Allegri, ki je igralcu zaupal vse manj, zaradi česar naj bi 23-letnik po pisanju srbskih medijev vse resneje razmišljal o odhodu iz Torina.

Kot piše srbski Telegraf, se za nogometnega zvezdnika zanima kar nekaj evropskih velikanov, še najbolj pa naj bi si ga želeli pri münchenskemu Bayernu. Bavarci novega klasičnega napadalca iščejo že vse od odhoda Roberta Lewandowskega v Barcelono, saj Eric Maxim Choupo-Moting ni izpolnil njihovih pričakovanj.

Z Vlahovičem je menda že govoril tudi trener Bayerna Thomas Tuchel in izrazil željo po prihodu Vlahovića k nemškim prvakom, a se zaenkrat zatika pri višini odškodnine. Po neuradnih informacijah je Bayern za nogometaša Juventusu ponudil 50 milijonov evrov, ki pa so jih Italijani zavrnili. Kljub temu naj bi pogajanja med nogometnima velikanoma še vedno potekala.