Srbska teniška igralka dobila nagnusne grožnje stavničarjev

Tenis 17. Sep 202311:33 0 komentarjev
Natalija Stevanović; FOTO: Profimedia

Natalija Stevanović, presenečenje letošnjega Wimbledona, kjer se je čez kvalifikacije prebila vse do 3. kroga glavnega dela posameznic, se je po porazu v predtekmovanju WTA turnirja Guadalajara zgrozila, potem ko je šla brat zasebna sporočila na družbenem omrežju Instagram.

Srbkinja je v drugem nizu proti Američanki Marii Mateas vodila s 5:2, potem pa tekmo z delnim izidom 5:0 v korist nasprotnice izgubila.

Razplet je očitno močno ujezil nekatere ljudi, ki se ukvarjajo s športnimi stavami, saj pri žaljivkah na račun teniške igralke iz Niša niso ravno varčevali s psovkami in celo grožnjami. “Pozorno preberi to sporočilo ti smet nesramna. Našel te bom, te posilil in razrezal na kose, kradljivka zaostala,” je le eden izmed številnih komentarjev, ki jih je Stevanović danes zjutraj delila s širnim svetom v svojih zgodbah na Instagramu.

“Počutim se varno, a nikoli ne veš”

“Kaj naj sploh še rečem po vseh teh zapisih? Očitno me mora biti strah za življenje in to samo zato, ker sem po poškodbi tekmo vseeno odigrala do konca? Športniki na igrišču dajejo vse od sebe, takšna sporočila pa je potrebno jemati resno! Prvič objavljam nekaj takšnega, saj sem počasi groženj že sita,” je svoj pogled predstavila 198. igralka sveta.

Grožnje Nataliji Stevanović; Zajem zaslona

29-letna teniška igralka je za Sportklub dodala: “Groženj do danes nisem prijavljala, saj se niso ponavljale, tokrat sem morala narediti izjemo. Naj ljudje vidijo, kako se nekateri počutimo po slabem dnevu na delovnem mestu. Saj so mi v preteklosti že žugali, a ne na tak način, da vedo, kje živim in da bodo prišli pome ter me ranili. Ob svojem možu se počutim varno, pa vendarle nikoli ne veš, kaj bo komu padlo na pamet.”

Za konec je dodala, da je bil to njen prvi turnir po OP Združenih držav Amerike. V prvem krogu kvalifikacij Guadalajare bolečin ni čutila, tokrat pač, zato je kar trikrat zaprosila za zdravniško pomoč.

FOTO: Guliverimage

Turnir serije WTA 1000 v Mehike boste lahko naslednji teden spremljali tudi na Sportklubu.