Žalostna zgodba nesrečne smučarske šampionke

Alpsko smučanje 25. Feb 202412:17 0 komentarjev
Wendy Holdener in Lara Gut. Foto: Profimedia

Iz Švice prihaja tragična vest, da je v 35. letu starosti po dolgi bolezni umrl brat smučarske šampionke Wendy Holdener. Zgodba Kevina Holdenerja je še posebej tragična, nesrečnik se je tik pred smrtjo poročil.

Dobitnica enajstih medalj z velikih tekmovanj in ena najboljših slalomistk minulega desetletja Wendy Holdener preživlja najtežje obdobje svoje kariere.

Potem ko je Švicarka zaradi decembrske poškodbe na treningu že končala letošnjo sezono, je zdaj velik udarec doživela še njena družina. Zaradi raka je namreč umrl njen brat Kevin Holdener.

Kevin se je poslovil po boju z rakom, tik pred smrtjo pa se je v bolnišnični sobi poročil s svojo izbranko. Kot je na Instagramu objavila družina Holdener, se je dogodka udeležilo približno 30 družinskih članov in prijateljev, del tega je bila seveda tudi švicarska slalomistka.

View this post on Instagram

A post shared by Kevin Holdener (@kholdener)

“Z bolečino v srcu in veliko žalostjo smo se poslovili od našega dragega borca! Razsvetljeval si naša življenja in prehitro si odšel od nas. Živel si polno življenje in vedno sledil svojih načrtom. V zadnjem dejanju si se poročil s svojo zaročenko. Srečnega, kot si na teh čudovitih fotografijah, te bomo ohranili v naših srcih,” so na družbenem omrežju Instagram na Kevinovem profilu objavili člani družine Holdener.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!