Primož Roglič že poziral v novih barvah

Kolesarstvo 12. Jun 202414:45 0 komentarjev
Primož Roglič
Foto: Profimedia

Čez točno dva tedna bodo v kolesarskem moštvu Bora Hansgrohe tudi uradno predstavili novega večinskega lastnika in imenskega sponzorja Red Bulla. V ta namen bo nemška, kmalu pa delno tudi avstrijska ekipa, 26. junija v Salzburgu gostila medijski dan, prve fotografije Primoža Rogliča v novih barvah pa so že zaokrožile v javnosti.

Vse, odkar so pri Bori Hansgrohe potrdili, da bodo tik pred dirko po Franciji predstavili novega imenskega sponzorja (moštvo bo najverjetneje nosilo ime Red Bull Bora Hansgrohe, saj pravila Mednarodne kolesarske zveze dovoljujejo tri sponzorje v imenu), se pojavljajo govorice, kako bodo kolesarji v ekipi Primoža Rogliča videti v novih barvah.

Odštevanje se zdaj približuje koncu, saj bo Bora uradno pridružitev rdečih bikov predstavila v sredo, 26. junija, na salzburškem letališču, torej le tri dni pred začetkom Tour de France 29. junija v Firencah. Če so podobe novih dresov zaenkrat še uganka in bolj kot ne špekulacije, pa je Roglič že poziral z novo čelado.

Znamenita modro-siva kombinacija, ki je v kolesarstvu znana predvsem po zaslugi Wouta van Aerta, zelo pogosta pa je tudi v drugih športih, je za potrebe fotografij v intervjuju za nemško in francosko spletno stran Red Bulla že krasila Zasavčevo glavo. 34-letnika so novi delodajalci poimenovali filozof v sedlu, za dostop do prispevka (v nemščini ali angleščini) in več fotografij pa kliknite tukaj. 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!