LeBron: To je začetek, potrebna je potrpežljivost

Liga NBA 19. Okt 201810:01 > 10:01
Harry How/Getty Images

LeBron James je v dresu LA Lakers debitiral s porazom. Portland je v Oregonu slavil s 128:119, James pa je po koncu poudaril, da poraz na začetku sezone ne more biti tako slab za njegovo novo ekipo.

Trail Blazersi so slavili s 128:119, potem ko so v končnici dvoboja odlično zaigrali v obrambo in ušli jezernikom na dvoštevilčno prednost.

Uvodni poraz je lahko dober test za nadaljevanje. Sezona se je komaj začela, potrebna je potrpežljivost za celo ekipo. Potrebno je, da vidimo, kakšni smo, kje smo dobri, kje smo slabi. Všeč mi je moštveni duh, borili smo se, da se vrnemo v tekmo, žoga je dobro krožila. To so vse dobre stvari,” je po prvi tekmi v dresu Los Angeles Lakers dejal LeBron James, ki je v 38 minutah zbral 26 točk, 12 skokov in šest podaj.

Eden najboljših košarkarjev vseh časov poudarja, da je pred mlado ekipo iz mesta angelov še veliko dela. “Pomembno je, da smo vse boljši, da vsak lahko zapre oči in ve, kje je njegov soigralec v tistem trenutku. To je dolg proces. Naporno bomo delali na obrambi in napadu. To bo vsakodnevno delo,” je zaključil James.

Jezernike v noči na nedeljo čaka prvi domači obračun, ko bo v Staples Centru gostoval Houston.