"Pa kaj, če je moje podjetje posnelo Griezmannu film?!"

La liga 16. Jun 20189:37 > 9:41
Manuel Queimadelos Alonso, Getty Images Sport

Gerard Pique se je znašel v manjših težavah, saj je vodstvo Barcelone bojda jezno nanj, ker je dovolil, da je njegovo podjetje producirali kratek film Antoine Griezmanna, v katerem je Francoz razkril, da ostaja v Atleticu (in ne gre k Barceloni).

Čudim se, da nekateri dvomijo v mojo predanost klubu. To je storilo moje podjetje, to je vse. Griezmann mi je pred meseci dejal, da obstaja možnost, da pride v Barcelono, ni pa vedel, kaj naj stori. Predlagal sem film in moja ekipa se je lotila dela. Mislili smo, da je dobra ideja. Sam sem se distanciral od vsega,” je dejal Pique in zatrdil, da kljub dejstvu, da je film produciralo njegovo podjetje, ni vedel, kakšno vsebino bo Griezmann poslal v javnost.

“V četrtek sem izvedel, kaj se dogaja. Vedel sem, da bo ostal. Potem sem govoril z ljudmi iz kluba, ampak njegova odločitev bi bila enaka, tudi če filma ne bi bilo,” trdi Pique.

Predsednik Barcelone Jose Maria Bartomeu naj bi bil izredno besen, ker je Griezmann zavrnil Barcelono, še bolj pa, ker je to “sporočil” prek Piqueja.