Berbatov: United bi moral pripeljati Ramosa

Premier Liga 26. Nov 202015:28 > 15:35
Getty Images/Clive Mason

Nekdanji napadalec Manchester Uniteda Dimitar Berbatov meni, da bi morali rdeči vragi pred novo sezono na Old Trafford zvabiti kapetana Real Madrida Sergia Ramosa, ki mu bo koncu sezone poteče pogodba.

Igralec, ki ima takšne kvalitete in izkušnje, bi bil v Unitedu zelo dobrodošel. Vidim, da se v Realu še ni dogovoril za novo pogodbo, zato bi ga lahko pripeljali. Vemo, da v Madridu nikoli niso radi zadrževali starejših igralcev,” meni Bolgar, ki je še dodal:

Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Sicer sem mnenja, da si Sergio želi nove pogodbe pri Realu, vprašanje pa je, če mu bodo v klubu ponudili pogoje, ki ga bodo zadovoljili. Pogajanja do danes niso obrodila sadov. United bi to lahko izkoristil in ga pripeljal. Ramos je navkljub svojim letom eden izmed najbolje telesno pripravljenih igralcev na svetu. Vem, da se želi preizkusiti v Premier ligi, Manchester United pa je klub, ki je na njegovem nivoju. Vsekakor s selitvijo na Old Trafford ne bi storil napake. V primeru Thiaga Silve, ki je starejši kot Sergio, smo videli, da lahko igralci v Angliji igrajo, tudi ko so v zrelih letih.

Povezano

Sergio Ramos je sicer prava legenda Real Madrida. 34-letni Andaluzijec za kraljevi klub igra od 2005 naprej. V La Ligi je za Real odigral 462 tekem in dosegel kar 72 golov. Še vedno blesti tudi v dresu Španije, za katero je odigral 178 tekem in dosegel 23 golov. S Španijo je osvojil tudi svetovni naslov in bil dvakrat evropski prvak.