Mourinho: Ne potrebujemo Ibrahimoviča, ker imamo Kana

Premier Liga 25. Nov 201918:57 > 19:04
Gareth Copley/Getty Images

Po govoricah, da bi morda Zlatan Ibrahimovič lahko prišel v London k Tottenhamu se je sedaj oglasil tudi manager Jose Mourinho. Portugalec je dejal, da v svojih vrstah že ima odličnega napadalca.

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimovič je v preteklosti že sodeloval z Josejom Mourinhom in sicer pri Interju in Manchester Unitedu. Potem, ko je Švedu potekla pogodba pri Los Angelesu si napadalec sedaj v Evropi išče novo sredino.

“Z Ibrahimovičem sem zelo povezan, to je res. On je sijajen igralec, dobra oseba, vendar bom rekel, da nima možnosti, da pride v Tottenham. Mi imamo najboljšega napadalca v Angliji. Ne bi bilo smisla, da bi pripeljali Ibrahimoviča, če pa imamo Harrya Kanea,” je prisotnim novinarjem objasnil Portugalec.

Mourinho je v soboto na klopi Spursov debitiral z zmago na obračunu proti West Hamu s 3:2.

Že v torek pa Spurse čaka naslednja tekma in sicer v Ligi prvakov, ko se bodo pomerili z Olympiakosom.

“S temi fanti me ne skrbi niti ena tekma v Ligi prvakov. Moramo napredovati in na to smo osredotočeni. Ko se uvrstimo v četrtfinale, bom začel misliti, da lahko osvojimo Ligo prvakov. V tem trenutku smo zelo daleč od tega in naprej moramo opraviti svoje delo v skupini. Dajte mi čas, da delam, da prenesem svoje ideje tem nogometašem in brez strahu bomo šli na vse tekme širom Evrope in Anglije, hkrati pa bomo igrali lep in dober nogomet,” je pogumno dejal Mourinho.

Obračun med Tottenhamom in Olympiakosom bo na sporedu v torek ob 21. uri.