Klopp: Nisem idiot, da bi dvomil v svoje moštvo

Premier Liga 3. Mar 20208:23 > 8:26
Getty Images/Richard Heathcote

Trener Liverpoola Jürgen Klopp pravi, da nima niti najmanjšega razloga, da bi dvomil v svoje moštvo, pa čeprav je zadnji obračun proti Watfrodu izgubilo s 3:0 in prvič po 44 tekmah v Premier ligi doživelo poraz.

Redsi imajo navkljub porazu proti Watfordu z 0:3 še vedno 22 točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem na razpredelnici Premier lige in so na poti, da pridejo do svojega prvega naslova po letu 1900, v torek pa igrajo še v petem krogu FA Pokala proti Chelseaju v Londonu. 

Povezano

“Situacija, v kateri se nahajamo, je nekaj posebnega. Kdo mi lahko da kakšen nasvet? Lahko bi rekel, da smo že bili v tej situaciji in da vemo kaj storiti? Tega ne morem reči. Za nami je neverjetno dolgo obdobje prikazovanja odličnih iger, senzacionalnega nogometa in čudovitih zadetkov. Obstaja razlog za poraz in jaz ga raje vidim, kot pa da ne vem, zakaj se gre,” je dejal trener Liverpoola Jürgen Klopp

Nemški strokovnjak pravi, da je najpomembneje to, da se je njegova ekipa nekaj naučila.

“Ni stvar v tem, da bi nam sreča obrnila hrbet, to ni res, enostavno nismo bili dovolj dobri. To je laheh odogovor, ki vsebuje ogromno informacij, ki jih bodo fantje dobili, a jasno je, da ni dobro predolgo razmišljati o eni tekmi,” je zaključil Klopp.