Član Arsenala: Haaland se mi je samo režal

Nogomet 5. Avg 20228:28 > 8:31 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Danes se začenja Premier liga 2022/23, prvo tekmo bosta odigrali londonski ekipi Crystal Palace in Arsenal, čigar član Martin Odegaard je pred pričetkom premierligaškega "plesa" angleškim medijem razkril zanimivost.

Potem, ko je postalo jasno, da bo Erling Haaland zapustil Dortmund, se je v vrsto postavilo kar nekaj klubov.

Za Norvežanove usluge so se ogreli predvsem angleški klubi, ki imajo najboljše finančne zmogljivosti, Odegaard pa je vse do zadnjega upal na združitev moči s svojim prijateljem, ki mu družbo dela v norveški izbrani vrsti.

“Zagotovo bo dosegel številne gole. Želim mu vso srečo, razen takrat, ko bo igral proti nam. Zabavno ga bo gledati na angleških zelenicah,” je o selitvi Haalanda k Cityju povedal Odegaard.

Odločilno igranje v ligi prvakov

“Ko so navijači Arsenala na družbenih omrežjih množično objavljali najine skupne slike, sem mu jih prepošiljal in namigoval na to, da naj pride k nam v Arsenal. Poskusil sem, toda žal ni bilo dovolj. Samo smejal se mi je nazaj,” je za britanske medije povedal Odegaard.

Foto: Guliverimage

Roko na srce, odhoda enega izmed najboljših napadalcev na svetu v Arsenal ni bilo za pričakovati. Topničarji v novi sezoni ne bodo nastopali v ligi prvakov, kar enostavno mora biti ultimativni cilj vsakega mladega nogometaša, poleg tega pa ima Manchester City precej več denarja.

Sedaj že nekdanjemu članu Borussie je klub z Etihada ponudil 375 tisoč funtov na teden, kar je višja plača, kot jo je Arsenal kdaj koli ponudil svojemu igralcu.