Nova vesela novica za Mariborčane

Odbojka 2. Apr 202411:14 0 komentarjev
i-VENT Maribor
Foto: i-VENT Maribor

Iz mariborskega odbojkarskega kluba so sporočili, da so z glavnim trenerjem Sebastijanom Škorcem in njegovimi pomočniki podaljšali sodelovanje. To je za klub iz štajerske prestolnice še ena zelo pomembna novica v tej sicer zanje zelo stresni sezoni.

Iz odbojkarskega kluba i-Vent Maribor so z veseljem sporočili novico, da bo glavni trener članske ekipe še naprej Sebastijan Škorc. Nekdanji slovenski reprezentant, ki je na čelu štajerskega kluba že od leta 2017 naprej, je največji uspeh dosegel v sezoni 2020/21, ko je osvojil državno prvenstvo. S pomlajeno ekipo je tudi v letošnji sezoni dosegel vrh slovenske odbojke, potem ko so Mariborčani osvojili drugo mesto v ligi MEVZA in pokalu Slovenije.

“Delati v domačem okolju in z najboljšimi sodelavci v najlepšem mestu je nekaj najlepšega. Za sodelovanje smo se dogovorili zelo hitro in želja vseh je, da odbojka nadaljuje uspešno zgodbo v mestu in da se borimo za najvišja mesta. Trenirali bomo še naprej veliko in tako rasli kot ekipa. Igralci pa se bodo razvijali in trkali na vrata reprezentance. Kot klub smo v zadnjih 4-5 letih dali največ reprezentantov in to nam je vodilo za naprej. Hvala klubu za izkazano zaupanje, hvala družini, ki mi stoji ob strani in seveda hvala sodelavcem saj brez njih ne bi bilo vseh teh rezultatov,” je ob podpisu pogodbe dejal Škorc.

V mariborski ekipi ostajajo tudi Škorčev pomočnik Alen Kranjc, kondicijski trener Jure Muršec in statistik ter trener mlajših kategorij v klubu Filip Leva.

I-Vent Maribor naslednji izziv čaka že v sredo, ko bodo v polfinalu 1. Sportklub lige igrali s Calcit Volleyjem. V seriji na dve zmagi bo prva tekma jutri v Kamniku, druga pa v soboto v Mariboru. Obe s prenosom na Sportklubu.

i-VENT Maribor
Foto: i-VENT Maribor

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!