Zoran Kedačič še pred koncem finala ostal brez službe

Odbojka 26. Apr 20239:41 0 komentarjev
Zoran Kedačič
Zoran Kedačič ni več trener Zadruge. Foto: CEV

Slovenski odbojkarski strokovnjak Zoran Kedačič, ki opravlja tudi vlogo pomočnika selektorja v slovenski članski reprezentanci, se je na čuden način razšel z zamejsko ekipo Zadruga Aich/Dob.

Zadruga se je v finalu avstrijskega prvenstva merila s Tirolom, ki je na četrti tekmi finalne serije v gosteh s 3:0 ugnal ekipo iz Pliberka in poskrbel, da je v ekipi izzivalcev dokončno počilo. Težave v ekipi naj bi bile že prej, vsaj tako se da razbrati iz besed vodje ekipe.

“Bil je popoln kaos, tako ni šlo naprej. Trener preprosto mora biti pripravljen na odločitve,” je v izjavi za klubsko stran dejal šef ekipe Martin Micheu in odpustil slovenskega trenerja.

Na peti tekmi finala je trenersko palico prevzel kar sam, a ni pomagalo. Tirol iz Innsbrucka je s 3:1 v nizih dobil tudi peto tekmo in se s skupnim izidom 4:1 razveselil državne krone. Pred tem je dobil tudi pokal in potrdil, da mu v tej sezoni v Avstriji ni bilo para.

Zadruga je na drugi strani ostala brez lovorike. V pokalu CEV jih je izločil Calcit, Kamničani so bili zanjo usodni tudi v polfinalu lige MEVZA. V avstrijskem pokalu jim je v polfinalu sanje o trofeji ugasnil Tirol, ki je bil kot rečeno veliko uspešnejši tudi v prvenstvu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!