URADNO: Razdrh že vodil trening Domžal

Prva liga 5. Sep 201919:31 > 19:35
NK Domžale

Kar smo napovedali, se je uresničilo. Nekdanji trener NK Tabor Sežane Andrej Razdrh se po uvodnih osmih kolih Prve lige Telekom Slovenije seli na klop Domžal.

V Ljubljani rojeni 42-letni strokovnjak se je s sedaj že bivšim delodajalcem med elito uvrstil ob koncu pretekle sezone, ko je v dodatnih kvalifikacijah izločil štirikratnega državnega prvaka Gorico.

Po predčasnem zaključku igralske kariere, v kateri je branil barve Svobode, Primorja, kranjskega Triglava, med sezono 1999/00 pa tudi Domžal, je Razdrh trenersko pot začel pri Olimpiji. Moštvo iz prestolnice je na 48 tekmah vodil med letoma 2013 in 2014, kasneje je opravljal tudi vlogo mladinskega trenerja in vodje nogometne šole.

Leta 2018 je Razdrh sedel na klop tedanjega drugoligaša NK Tabor Sežane, Kraševce pa je med najboljših deset v Sloveniji popeljal že po prvi sezoni nastopanja v 2. SNL, ki jo je s 63. točkami končal na drugem mestu.

Sledile so dodatne kvalifikacije z Gorico, po zmagi z 2-1 na prvi tekmi in remiju brez zadetkov na povratnem srečanju, je Andrej Razdrh prišel do zgodovinskega uspeha in preboja v Prvo ligo.

V moštvo Domžal se nemudoma seli skupaj s svojim tesnim sodelavcem Darkom Karapetrovićem, ki bo tudi v rumeni družini opravljal vlogo prvega pomočnika trenerja.