Znano, zakaj je dal Igor Bišćan košarico Olimpiji

Nogomet 16. Okt 202312:40 0 komentarjev
Foto: Guliverimages

Če je Igor Bišćan še pred dnevi veljal za enega od kandidatov za klop nogometne Olimpije, je zdaj že jasno, da z njegovo vrnitvijo v Ljubljano ne bo nič. Nekdanji hrvaški reprezentant je namreč na pragu odhoda v Savdsko Arabijo.

Hrvaški nogometni trener Igor Bišćan si je našel novo službo. A ne v Ljubljani, kot se je še pred dnevi ugibalo, temveč na Bližnjem vzhodu, kjer naj bi še danes prevzel vodenje prvoligaša iz Savske Arabije Al-Shabab.

Po trditvah hrvaškega portala Germanijak bo 45-letnik, ki je z Olimpijo v sezoni 2017/18 osvojil dvojno krono, na klopi zamenjal Nizozemca Marcela Keizerja, ki je službo izgubil že septembra po le 43 dneh in petih odigranih prvenstvenih krogih. Vse odtlej ekipo vodi Argentinec Juan Brown.

Al-Shabab sicer po devetih odigranih tekmah v savdskem prvenstvu z devetimi točkami zaseda 12. mesto na lestvici, kar je daleč od pričakovanj. Klub se namreč po vrednosti igralskega kadra nahaja tik za “veliko četverico” savdskega nogometa Al-Hilalom, Al-Ahlijem, Al.Nassrom in Alittihadom.

Naj dodamo, da je pogovore z Bišćanom na današnji novinarski konferenci potrdil tudi športni direktor Olimpije Goran Boromisa, ki je razkril: “Bil sem na kavi z Igorjem Bišćanom v Zagrebu, a trenutno ni realna opcija.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!