Priložnost, da osvojite žogo s podpisi Dončića in druščine

Košarka 30. Jun 20229:30 > 9:35 0 komentarjev
Foto: Aleš Fevžer

Za vse, ki četrtkovega spektakla med Slovenijo in Hrvaško v Stožicah ne boste spremljali v dvorani in se boste odločili, da kvalifikacijsko tekmo za SP 2023 kljub temu doživite v navijaškem vzdušju v Športni hiši v BTC Cityju, je Telemach pripravil obljubljeno nagradno igro - žogo s podpisi slovenskih reprezentantov!

Niste dobili vstopnic za košarkarsko tekmo leta, ko se bodo Slovenci pomerili s Hrvati? Naj vas še enkrat spomnimo, da za vas pripravljamo alternativo, ki vam omogoča, da zgodovinski spektakel doživite v družbi navijačev in v pravi atmosferi.

Ker zanimanje za ta športni dogodek močno presega povpraševanje, se je ekipa Sportkluba odločila, da vam omogoči nepozabne trenutke preživeti v pravem vzdušju.

Ogled je popolnoma brezplačen, prav tako druženje, a zaradi zagotavljanja ustrezne varnosti in omejenega prostora na prizorišču, vse športne navdušence prijazno naprošamo, da v spodnjem obrazcu oddajo PRIJAVO na dogodek, da bomo lahko tudi NAGRADE podarili pravim nagrajencem.

KJE: Športna hiša, BTC City, Ljubljana

KDAJ: četrtek, 30. junija, navijati začnemo ob 20:15

KAKO se prijavite? Izpolnite obrazec, ki ga najdete na tej povezavi.

TELEMACH NAGRADA: Žogo bo prejel srečni izbranec, ki bo obiskal dogodek.

Stožice so bile razprodane v slabih treh urah. Razlog je preprost, po dolgem času bosta skupaj na parketu zaigrala Luka Dončić in Goran Dragić, hkrati bo to za Dragića poslovilna tekma pred domačimi navijači.

Obračun Slovenije in Hrvaške bo štel za kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2023 in ima tako še dodatno težo. Nato bo slovenska izbrana vrsta gostovala še na Švedskem, pot na SP pa se bo nato nadaljevala avgusta, ko sledi drugi del kvalifikacij.

Dobimo se torej v Športni hiši v BTC Cityju v Ljubljani, kjer bomo v športnem duhu spremljali spektakel v Stožicah, večer pa popestrili tudi z nagradnimi igrami! Tekma se začne ob 20:15 – mi začnemo že kakšno minuto prej!

Dogodek omogočata Spar in Telemach.

Vse pred tekmo Slovenija – Hrvaška

Bi lahko ponudili še več?! Vse kar morate vedeti pred tekmo

Anketa pred tekmo Slovenija-Hrvaška

Iz hrvaškega tabora

Skupaj neporažena? Ne bo povsem držalo

Le še Dončića morajo spraviti – na pravo stran kamere

Dončić in Dragić: O tem ne smeva govoriti

Skupaj neporažena? Ne bo povsem držalo …

Hrvati napovedujejo presenečenje: Tega še niste videli

Zvezdniške skrivalnice pred Hrvati

Edo Murić: Gogija smo že malce omehčali

Video: Kako so Slovenci osvojili Trst 

Luka Dončić je javno dregnil kapetan Dragića 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!